800 000 vyškolených lidí - Cesta do Googlu - Kdo je Google Trenér?


Jsem na cestě do Prahy, kde dnes bude Vánoční setkání Trenérů Google. Program Google Certifikovaný Trenér vzdělává Česko a Slovensko v oblasti digitálních technologií a měkkých dovedností. Cílem Trenéru je pomáhat lidem se posouvat ve svojí kariéře nebo osobním rozvoji. Na setkání si shrneme všechny aktivity, vyhodnotíme celý rok a oceníme i nejlepšího trenéra. Probereme i plány a aktivity na příští rok…Co bychom to byli za školitelé, kdybychom si i na setkání školení nestřihli? Odhlasovali jsme si přednášku Od Pavly Louženské: Jak funguje předvídání trendů. Pak se přesuneme na vánoční trhy a dáme si pár pivek.

Zároveň probíhají přípravy na Největší ecommerce akci v ČR Czech Online Expo. V úterý před 2 týdny proběhlo setkání garantů a realizačního týmu Expa v Pražském Impact hubu. Probírali jsme celý koncept toho, jak bude COE vypadat a probíhat. Řekli jsme si všechny změny, které se oproti předchozím ročníkům upravili a bavili se i o nápadech na další roky. Největší novinka je ta, že Smart Emailing kupuje Czech online Expo a bude stát za celou organizací. Já budu na expu přednášet a jsem také garand PPC summitu. To znamená, že připravuju program. Během čtyř přednášek v rámci PPC Summitu na Czech online expu se dozvíte, jak vytvořit neprůstřelnou strategii, jak prakticky využít AI, proč optimalizace na PNO není dobrou volbou a samozřejmě nejnovější tipy z PPC reklamy. Nenechte si to ujít a uvidíme se společně 27-28. února na czech online expu!

Vše se točí kolem byznysu, inspirace, vzdělání, a zábavy. Google Certifikovaní trenéři od roku 2016 vyškolili 800 000 lidí. Z toho 300k SK a 500k CZ. Za rok 2023 to bylo celkem 66k vyškolených z toho 18k+ SK a 48k+ ČR. Nejaktivnějším trenérem pro tento rok je Jan Tichý, který vyškolil přes 10 tisíc lidí a odnesl si hlavní cenu. I zbytek trenéru měl druhé Vánoce a odnesli jsme si menší dárečky.

Pak nás čekal Workshop: Jak funguje trendforecasting, s tématy jako: Jak je možné předpovídat budoucnost? A Co k tomu trendforecasteři používají? Vice najdete v článku Pavlíny Louženské. 

Největší výhoda téhle práce je možnost rozvíjet česko novýma znalostma a posouvat ho tak ke špičce technologických zemí a to pod záštitou jedne z největších firem na světě.

Snad to pro vás bylo zajímavé a máte větší vhled do toho co dělám. 

Datum aktualizace článku:

29.1.2024

Autor článku:

Michal Lysek

Poslední články

Zobrazit všechny

Czech Online Expo bonusy

Czech Online Expo

Marketing v roce 2024: Nezmeškejte klíčové události roku

Rok 2024 přináší vzrušující možnosti pro setkávání s odborníky v marketingu, sdílení odborných znalostí a získávání nových pohledů na digitální marketing. Naše agentura se aktivně zapojí do důležitých marketingových akcí a bude se nadále rozvíjet v této dynamické oblasti.

Jak jsem vyrostl z 0 na 7,8 mil. za 2,5 roku

Představím Vám, jak jsem vybudoval firmu Adsvantage. Nebudu Vám lhát, byla to náročná cesta.

Kliknutím na „Přijmout“ souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení za účelem zlepšení navigace na webu, analýzy využití webu a podpory našeho marketingového úsilí.