Performance Max: dokonalé řešení pro efektivní online marketing

S novým nástrojem od Googlu Performance Max můžete oslovit širší publikum, zefektivnit pracovní postupy a optimalizovat marketingové kampaně na jednom místě. Rozlučte se s manuální optimalizací reklam a přivítejte dokonalé řešení pro úspěch v digitálním marketingu.

Co je Performance Max?

Performance Max je nejnovější přírůstek do sady reklamních nástrojů společnosti Google, který naprosto mění hru. Zjednodušeně řečeno, Performance Max je automatický nástroj pro reklamu, který využívá umělé inteligence, přesněji technologii strojového učení k optimalizaci umístění reklamy na různých platformách. Mezi jeho funkce patří optimalizace rozpočtu napříč kampaněmi, automatické vytváření a umisťování reklam nebo sledování výkonu v reálném čase

Proč je Performance Max dokonalým řešením pro efektivní online marketing?

Vytváření skvělých reklamních kampaní, které skutečně osloví a přesvědčí, je klíčovým faktorem pro úspěch ve světě digitální reklamy. A s Performance Max je tvorba reklamy hračka.

Tato inovativní platforma nabízí intuitivní rozhraní, které vám umožní upravovat reklamy podle zájmů vašeho cílového publika, jejich polohy, a dokonce i preferovaného zařízení. To znamená, že vaše reklamy budou mít vyšší šanci na konverzi, a tím se zvýší i návratnost investice. 

Ale to není všechno. Pmax vám také poskytuje optimalizaci a přehled v reálném čase. Své reklamy můžete neustále vylepšovat a přizpůsobovat na základě dat, která sbíráte. Díky tomu máte přesnou představu o tom, co funguje, co ne.

Ať už jste zkušený marketingový profesionál, který již v digitální reklamě exceluje nebo teprve začínáte a hledáte způsob, jak se prosadit, Pmax je vaším tajnou zbraní, která vám pomůže vytvořit reklamy, které zaujmou vaše publikum a promění ho v loajální zákazníky. 

Získejte nové zákazníky za zlomek času a náladu díky Performance Max.

Z čeho se skládá Pmax kampaň od Googlu?

Kampaň Performance Max od Googlu je sestavena ze tří klíčových částí:

  1. Podklady (Asset Groups): Toto jsou základní stavební prvky vaší kampaně. Patří sem různé typy obsahu, jako jsou texty, obrázky, videa a loga, které pak Google používá k vytvoření vašich reklam. Je to chytrý systém, který automaticky vybírá a kombinuje tyto materiály, aby vaše reklamy vypadaly skvěle, ať už se objeví kdekoli v Google Ads.
  2. Výpisy (Listing Groups): Tato část vám pomáhá zaměřit se na konkrétní produkty nebo služby ve vaší nabídce. Můžete si vybrat, na které části vašeho sortimentu se chcete soustředit, což vám umožní lépe spravovat a optimalizovat vaše reklamní kampaně.
  3. Přehledy (Insights): Performance Max vám poskytuje i užitečné informace a analýzy, které vám pomohou pochopit, jak vaše kampaně fungují. Získáte přehled o výkonu, demografii vašeho publika nebo chování uživatelů.

Na vás je jen cíl a rozpočet, který do reklamy chcete investovat

Nemusíte se obávat, že byste nebyli vlastním pánem nad danou reklamní kampaní. Ve vašich rukou stále zůstávají cíle reklamní kampaně a také rozpočet, který chcete do reklamy investovat. Stejně tak můžete sami zvolit cenu za konverzi. Další věc, nad kterou máte plnou kontrolu je výběr vizuálu, copywriting a samozřejmě doplnění zboží do produktového feedu. To je však jen zlomek toho, co se musí při plánování a spouštění reklamní kampaně udělat.

Na základě získaných poznatků Performance Max vybere typ reklamy a také zvolí, komu se bude reklamní kampaň zobrazovat. Jinými slovy mluvíme o takovém „game-changeru” marketingového světa. 

3 hlavní výhody systému Performance Max oproti jiným řešením

  • Google Ads Pmax nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní, které zjednodušuje digitální marketing a dělá ho přístupným pro každého.
  • Jeho optimalizace v reálném čase a přehledy umožňují efektivnější a cílenější správu kampaní. 
  • Kromě toho efektivita systému Performance Max zajišťuje, že získáte více než investujete a díky škálovatelnost oslovíte miliony spotřebitelů po celém světě. 

Pmax kampaně vám usnadní práci, zvýší ROI, pomohou vám najít nové zákazníky, a to vše za zlomek času, na který jste byli zvyklí. Nebuďte otroky manuální optimalizace reklam a využijte sílu Performance Max nebo našeho týmu pro dosažení excelentních výsledků v PPC reklamě

Datum aktualizace článku:

23.1.2024

Autor článku:

Poslední články

Zobrazit všechny

Czech Online Expo bonusy

Czech Online Expo

800 000 vyškolených lidí - Cesta do Googlu - Kdo je Google Trenér?

Cesta do kanceláři Googlu a 800 000 vyškolených lidí v rámci programu Google Certifikovaných trenérů.

Marketing v roce 2024: Nezmeškejte klíčové události roku

Rok 2024 přináší vzrušující možnosti pro setkávání s odborníky v marketingu, sdílení odborných znalostí a získávání nových pohledů na digitální marketing. Naše agentura se aktivně zapojí do důležitých marketingových akcí a bude se nadále rozvíjet v této dynamické oblasti.

Kliknutím na „Přijmout“ souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení za účelem zlepšení navigace na webu, analýzy využití webu a podpory našeho marketingového úsilí.