Marketing v roce 2024: Nezmeškejte klíčové události roku

Rok 2024 přináší vzrušující možnosti pro setkávání s odborníky v marketingu, sdílení odborných znalostí a získávání nových pohledů na digitální marketing. Naše agentura se aktivně zapojí do důležitých marketingových akcí a bude se nadále rozvíjet v této dynamické oblasti.

E-mail restart

24.1. 2024, kino Lucerna, Praha

E-mail Restart je jednodenní konference zaměřená na e-mailový marketing. Tato unikátní evropská událost je určena pro specialisty na e-mailový marketing, provozovatele e-shopů, majitele agentur, marketingové ředitele, manažery a nezávislé konzultanty. Program konference nabídne praktické pokyny a reálné příklady, jak "restartovat" e-mailový marketing v roce 2024. Konference bude probíhat v českém jazyce. Další informace o akci najdete na webu Email Restart.

Marketing Festival Brno

20. - 22. 2. 2024, Janáčkové divadlo, Brno

Tento prestižní event se vrací ke svým kořenům a oslaví svůj 9. ročník. Nabídne tři dny plné prezentací, diskusí, networkingu a zábavy. Účastníci se setkají s top jmény v oboru marketingu a získají cenné informace a inspiraci. Program zahrnuje workshopy, školení a přednášky od mezinárodních expertů. Hlavní jazykem prezentací bude angličtina. Více informací naleznete na webu Marketing Festival.

Czech Online Expo

27. - 28. 2. 2024, PVA EXPO, Praha-Letňany

Czech Online Expo 2024 je největším českým veletrhem zaměřeným na e-commerce a online podnikání. Akce zahrnuje 16 tematických konferencí rozdělených do 7 přednáškových sálů. Účastníci mohou očekávat více než 100 vystavovatelů, 100+ řečníků a přes 5000 návštěvníků. Veletrh nabízí rozmanitost témat od PPC a analytics přes UX, SEO, AI, brand strategie, až po e-mail marketing a automatizaci. Pro více informací navštivte Czech Online Expo.

Eshopista

5. 3. 2024, kino Přítomnost, Praha

Eshopista je diskusní platforma o online marketingu a e-commerce s 8 letou tradicí. Tématem bude "Psychologie v reklamě", kde budou přednášky a diskuse zaměřeny na vliv psychologie na uživatele a její využití v oblasti reklamy. Účastníci se mohou těšit na setkání s předními tvářemi české e-commerce během pauz a afterparty. Více informací naleznete na webu Eshopista.

SEO restart

20. 3. 2024, Pivovar Staropramen, Praha 

SEO Restart 2024 je celodenní konference zaměřená na vyhledávání, nalézání a optimalizaci webů pro vyhledávače. Akce nabízí dvanáct praktických přednášek určených zejména pro analytiky, online marketéry, provozovatele webů, majitele e-shopů a marketingové manažery. Konference je připravována agenturou Taste. Pro více informací navštivte SEO Restart.

Eccommerce Day

23. 3. 2024, hotel Courtyard by Marriott, Brno

E-commerce Day 2024 je konference určená pro e-shopové majitele, manažery a zaměstnance. Nabízí bohatý program s tematickými přednáškami, workshopy a poradenskými stánky. Tématy zahrnují marketing, právo, účetnictví, logistiku a další. Účast na konferenci je zdarma pro interní zaměstnance e-shopů. Pro více informací navštivte E-commerce Day.

BRANDstorming

4. 4. 2024, Hotel Jalta, Praha

BRANDstorming 2024 je konference zaměřená na budování značek a inovace v marketingu. Tato akce se zaměřuje na příběhy značek, strategie uvedení značky na trh, dlouhodobé úspěchy, inovace v marketingu, využití AI a nových technologií, včetně práce s emocemi, barvami a hudbou. Konference je určena pro marketingové ředitele, manažery, brand manažery, copywritery a další profesionály v oblasti marketingu a značkové komunikace. Více informací o konferenci a registraci najdete na webu BRANDstorming.

Pražský BarCamp

6. 4. 2024, prostory Microsoftu, Praha

Pražský Barcamp 2024 je otevřená konference zaměřená na vzdělávání a praxi. Konference nabízí možnost zúčastnit se přednášek a workshopů vedených odborníky a účastníky samotnými. Tématem je profesní rozvoj v různých oborech, včetně marketingu, designu, IT a dalších. Účast na akci je zdarma. Více informací a možnost registrace najdete na webu Pražského Barcampu.

Project restart

24. 4. 2024, Kino Lucerna, Praha

Project Restart 2024 je jednodenní konferencí se zaměřením na projektový management a leadership. Nabízí příležitost pro profesionály v oblasti projektového řízení, vedoucí týmů a majitele firem rozvíjet své dovednosti prostřednictvím přednášek a workshopů. Podrobnější informace a registrace jsou dostupné na webu Project Restart.

Onlajnov

26. 4. 2024, Dům kultury Poklad, Ostrava

Onlajnov 2024 je pátý ročník ostravské konference zaměřené na e-commerce. Tento rok se zaměří na učení se z chyb a překážek v oblasti e-commerce. Program zahrnuje přednášky od renomovaných odborníků, diskuzní panel a příležitosti pro networking. Akce je určena pro všechny, kdo se věnují online prodeji, marketingu a manažerům, a také studentům. Další podrobnosti naleznete na webu Onlajnov.

Reshoper

15. 5. 2024, PVA EXPO,  Praha

Reshoper 2024 je veletrhem a konferencí pro e-commerce komunitu. Akce nabízí propojení majitelů e-shopů s dodavateli e-commerce služeb a nástrojů, přednášky o aktuálních tématech v e-commerce a poradenskou zónu s odborníky. Více informací naleznete na webu Reshoper.

Ostravský BarCamp

18. 5. 2024, Fakulta umění, Ostrava

Barcamp Ostrava 2024 je otevřená konference zaměřená na internetové technologie, marketing a digitální média. Nabízí příležitost k setkání s profesionály a nadšenci z internetového byznysu. Účast na konferenci je zdarma a otevřená pro všechny s možností aktivní účasti v přednáškách. Pro více informací navštivte Barcamp Ostrava.

PPC restart

23. 5. 2024, Kino Lucerna, Praha

PPC Restart 2024 je konference zaměřená na placenou internetovou reklamu. Nabízí dvanáct praktických přednášek pro online marketéry, agenturní i freelance konzultanty, marketingové manažery a další profesionály v digitálním marketingu. Konferenci organizuje agentura Taste. Pro více informací navštivte PPC Restart.

Content First

28. 5. 2024, Hotel Jalta, Praha

Content First 2024 představuje konferenci zaměřenou na inovace v obsahovém marketingu. Účastníci se mohou těšit na přednášky o nejnovějších trendech ve tvorbě obsahu, využití AI a dalších technologií, a diskuse o strategiích pro efektivní obsahový marketing. Akce je ideální pro copywritery, marketingové manažery a všechny, kteří se věnují tvorbě digitálního obsahu. Další detaily a možnost registrace jsou k dispozici na stránce Content First 2024.

Marketing meeting - E-mailing

11. 6. 2024, online

"Jak na vymazlený e-mailing" je online setkání MARKETING MEETING zaměřené na e-mail marketing. Tato akce se věnuje nejnovějším trendům a klíčovým strategiím v e-mailingu, jako jsou akvizice nových zákazníků, retence, personalizace, analýza dat a právní regulace. Je určena pro marketingové manažery, specialisty na sociální sítě, obsahové stratégy, copywritery a kreativce. Pro více informací navštivte Jak na vymazlený e-mailing.

Shopcamp

12. 9. 2024, FA & FIT ČVUT, Praha

ShopCamp 2024, konaný na Fakultě architektury a Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze, je komunitní e-commerce konference. Akce zahrnuje odborné přednášky a workshopy od špiček českého e-commerce, a nabízí příležitost pro neformální networking a sdílení know-how. ShopCamp, který má již 10 úspěšných ročníků za sebou, je zdarma pro zástupce e-shopů. Pro další informace navštivte ShopCamp.

DMEXCO

18. a 19. 9. 2024, Kolín nad Rýnem  

DMEXCO (Digital Marketing Exposition & Conference) 2024, je významná evropská událost v oblasti digitálního marketingu a technologií. Nabízí širokou škálu témat a příležitostí pro profesionály z oblasti digitálního marketingu, včetně panelových diskusí, networkingových akcí a workshopů. DMEXCO je ideální pro získání nových znalostí, sledování trendů a navazování profesionálních kontaktů v digitálním marketingu. Pro více informací navštivte DMEXCO.

Data restart

24. 10. 2024, Praha 

Data Restart 2024 je konference zaměřená na data, webovou i ne-webovou analytiku, data science a business intelligence. Účastníci se mohou těšit na dvanáct praktických přednášek pro analytiky, online marketéry, agenturní i freelance konzultanty, marketingové manažery a provozovatele webů či e-shopů. Více informací a registrace jsou dostupné na Data Restart.

Czech Internet Forum

5. 11. 2024., Comfort Hotel Prague City East, Praha

Czech Internet Forum 2024 se zaměří na nejnovější trendy a vývoj v oblasti digitálního marketingu, médií a online technologií. Nabízí širokou škálu témat od mediálních projektů a legislativních změn po inovativní technologie. Více informací naleznete na Czech Internet Forum.

Datum aktualizace článku:

31.1.2024

Autor článku:

Poslední články

Zobrazit všechny

Czech Online Expo bonusy

Czech Online Expo

800 000 vyškolených lidí - Cesta do Googlu - Kdo je Google Trenér?

Cesta do kanceláři Googlu a 800 000 vyškolených lidí v rámci programu Google Certifikovaných trenérů.

Jak jsem vyrostl z 0 na 7,8 mil. za 2,5 roku

Představím Vám, jak jsem vybudoval firmu Adsvantage. Nebudu Vám lhát, byla to náročná cesta.

Kliknutím na „Přijmout“ souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení za účelem zlepšení navigace na webu, analýzy využití webu a podpory našeho marketingového úsilí.